Heb jij minimaal 2 jaar werkervaring in het HR-vakgebied en is het tijd voor de tweede stap in je HR-carrière? Wil je afwisseling in je werk, je talenten verder ontwikkelen en veel zelfstandigheid? En vind je het belangrijk om te werken bij een bedrijf waar je écht impact maakt? Lees dan vooral verder.

 

Wie zijn wij?

Care2B is een snelgroeiende landelijke opererende scale up die zich bezighoudt met het ondersteunen van mantelzorgers. Zorgen voor een ander kan ongemerkt steeds zwaarder worden waardoor overbelasting op de loer licht. Met respijtzorg (het tijdelijk uitbesteden van de mantelzorg) kan de mantelzorger even tijd voor zichzelf krijgen terwijl de zorg gewoon doorgaat. Care2B is hét bureau voor respijtzorg met ruim 1200 Mantelzorgkrachten die de cliënten van Care2B met liefde ondersteunen. We zijn partner van Saar aan Huis en verhuizen binnenkort samen met hen naar een fantastisch mooi Servicekantoor in Amstelveen.

 

Waar zijn we naar op zoek?

Care2B is op zoek naar een gedreven Junior HR Business Partner, rapporterend aan de Directeur Innovatie & Groei, die zelfstandig onze HR-afdeling kan beheren.


Wat houdt de functie Junior HR Business Partner bij Care2B in?

In deze veelzijdige en afwisselende functie ben jij, als HR-deskundige binnen onze organisatie, hét aanspreekpunt voor directie, managers en medewerkers bij personele vraagstukken. Je bent verantwoordelijk voor de werving en selectie van nieuwe medewerkers en vervaardigt, verlengt of beëindigt arbeidsovereenkomsten. P&O-systemen en procedures worden door jou, veelal in samenwerking met onze payrollpartner Tentoo, ontwikkeld, beheerd en uitgevoerd. Daarbij verwerk je in-, door- en uitstroom van medewerkers, registreer en analyseer je het ziekteverzuim en je bereidt de verloning voor. Met jouw arbeidsrechtelijke expertise adviseer je de directie over arbeidsrechtelijke zaken om ervoor te zorgen dat onze procedures in overeenstemming zijn met de wet. Vanzelfsprekend volg je de ontwikkelingen op gebied van cao en wet- en regelgeving op de voet. Kortom, een zeer dynamische functie voor een zelfstarter die mee wil groeien met onze organisatie.

Wat bieden we jou?
Care2B geeft je ruime kansen om te bouwen aan een mooie loopbaan. Een goede werk-privé balans vinden wij belangrijk en natuurlijk bieden we goede arbeidsvoorwaarden met onder andere:

 • Aantrekkelijk salaris en interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenvoorziening en een prestatiegerichte bonus;
 • Een dynamische werkomgeving waarin jouw inbreng gewaardeerd wordt;
 • De mogelijkheid tot het volgen van diverse trainingen, workshops en opleidingen;
 • Regelmatig vakinhoudelijke en gezellige bijeenkomsten;
 • De mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken;
 • Een fantastisch nieuw kantoor met lunchroom, koffiecorner, sportschool en kroeg.

 

En wat heb jij ons te bieden?

 • Een relevante afgeronde Hbo-opleiding op het gebied van HRM, Personeelsmanagent of soortgelijk;
 • Minimaal 2 jaar relevante HR-werkervaring;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden om effectief te kunnen samenwerken;
 • Analytisch, oplossingsgericht en flexibel: deze competenties drijven jouw succes aan;
 • Een sterke persoonlijkheid met overtuigings- en daadkracht;
 • Je bent resultaatgericht, kunt goed prioriteren, neemt zelfstandig besluiten en komt je afspraken na;
 • Je hebt een positieve en pragmatische instelling;
 • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • Je woont op maximaal 45 minuten rijden vanaf Amstelveen.

Nieuwsgierig?

Wij bieden je graag een kijkje in de keuken bij Care2B. Na een positief eerste gesprek kun je een dag meedraaien op ons Servicekantoor om te zien of deze baan jou echt op het lijf geschreven is.

 

Interesse?

Dan zien wij graag jouw CV met motivatie (inclusief salarisindicatie) tegemoet. Je kunt deze mailen naar Pauline van der Linden via vacature@saaraanhuis.nl. Eerst nog vragen? Dan kun je natuurlijk contact opnemen met Pauline via telefoonnummer 06-59870012.