Actuele vacature

Mantelzorgkracht

Als Mantelzorgkracht werk je bij cliënten thuis en ondersteun je hen daar waar nodig is. Onze cliënten zijn veelal ouderen die afhankelijk zijn van zorg en die daarom deze zorg vergoed krijgen vanuit hun aanvullende zorgverzekering. Mantelzorgkrachten geven geen medische zorg maar juist die zorg die bijdraagt aan een beetje extra geluk voor zowel de hulpbehoevende als hun mantelzorgers. Zo is alleen al je aanwezigheid van een enorme toegevoegde waarde. Jouw werkzaamheden kunnen bestaan uit samen koken, een boodschap doen of erop uitgaan; bijvoorbeeld een wandeling maken, een museum bezoeken of samen winkelen.
Maar ook een spelletje doen, even samen de was opvouwen of wat andere lichte huishoudelijke taken behoren tot het takenpakket van een Mantelzorgkracht.

Interesse?

Als Mantelzorgkracht ben je in loondienst bij Care2B. Je verdient een all-In-tarief bestaande uit salaris, toeslagen, vakantiedagen, vakantiegeld en reiskosten. Daarnaast krijg je natuurlijk de benodigde opleidingen aangeboden en hebben we geregeld gezellige bijeenkomsten met de andere Mantelzorgkrachten.

Wil je meer weten over werken bij Care2B? Neem dan contact op met één van onze professionals.
Zij zijn bereikbaar op tel. 085 – 04 79 100.

Wil je liever niet in loondienst werken maar wel graag aan de slag als mantelzorgondersteuner?
Neem dan contact op met de vestigingsmanager in jouw regio van onze partner Saar aan Huis, saaraanhuis.nl/vestigingen, om te bespreken of zij iets voor jou kunnen betekenen.