Bij Care2B geloven we in het belang van zorg die niet alleen professioneel is, maar ook persoonlijk en betrokken. We begrijpen dat er momenten zijn waarop dingen niet meer van zelfsprekend zijn of zelfstandig kunnen worden uitgevoerd. Extra ondersteuning en begeleiding is dan noodzakelijk om toch zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen. Daarom staan we klaar om die zorgtaken over te nemen, zodat zowel de mantelzorger als de cliënt de zorg en aandacht krijgen die ze verdienen.

Onze diensten worden vergoed door verschillende zorgverzekeraars en kunnen ook worden gefinancierd via het Persoonsgebonden Budget Wet Langdurige Zorg (PGB-WLZ). Of het nu gaat om kortdurende ondersteuning of langdurige begeleiding, wij passen onze zorg flexibel aan op de behoeften van onze cliënten.

Specifiek richten we ons op het bieden van welzijnszorg in het zorgpakket. Daarnaast bieden we ondersteuning en begeleiding, vooral voor thuiszorgorganisaties die soms geen tijd hebben om alle zorgtaken uit te voeren bij een cliënt. Wij zijn er om die extra hand te bieden, zodat de continuïteit van zorg gewaarborgd blijft, zelfs in drukke tijden.

Care2B is trots om een zusterorganisatie te zijn van Saar aan Huis, een bekende naam in de wereld van mantelzorgondersteuning. Door onze krachten te bundelen, streven we naar een nog betere kwaliteit van zorg en service voor onze klanten te bieden.

Bij Care2B staan we voor warme, betrouwbare en professionele zorg. We luisteren naar uw behoeften en streven ernaar om een verschil te maken in het leven van degenen die we bedienen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen op uw zorgreis.

Care2B heeft zich als ambitie gesteld om verder uit te groeien tot een landelijk dekkend netwerk.

Contact