Optimaal functioneren

Als werkgever wilt u uw medewerkers in staat stellen zo optimaal mogelijk te functioneren. Daarom gaan de professionals van Care2B in gesprek met uw medewerker en bepalen ze gezamenlijk waar onze Mantelzorgkrachten uw mantelzorgende medewerker mee kunnen ontlasten. Denk hierbij aan het doen van de boodschappen, het wegwerken van de was of gewoon het gezelschap houden van de zorgbehoevende. Alles kan en niets is onze Mantelzorgkrachten te gek. Zo kunnen zij helpen in een gezinssituatie, extra ondersteuning bieden voor een partner of zorgen voor een ouder. In overleg kijken we wat nodig is en hoe vaak. Daarna zullen we de beoogde kosten met u bespreken en zodra deze akkoord bevonden zijn, kan er gestart worden.

Het inzetten van een Mantelzorgkracht voor (de hulpbehoevende) van uw medewerker levert vele voordelen op zoals:

  • Uw medewerker kan gewoon doorwerken en hoeft zich hierdoor niet schuldig te voelen naar zowel de zorgbehoevende als de werkgever;
  • U kunt als werkgever met de inzet van een Mantelzorgkracht echt praktische hulp bieden aan uw medewerker wat zeer gewaardeerd zal worden;
  • U profileert zich als mantelzorgvriendelijke werkgever wat u ook voor andere potentiële werknemers aantrekkelijk maakt in deze tijden van personeelsschaarste;
  • De kosten voor onze Mantelzorgkrachten liggen vaak vele malen onder de kosten van een ingewerkte medewerker.

Wat voor ondersteuning?

Door extra zorgtaken thuis kan een medewerker overbelast raken. Die situatie wilt u voorkomen voor uw medewerker maar ook voor uw bedrijf. Zeker in tijden dat het moeilijk is om goed personeel te vinden. Als werkgever wilt u uw medewerkers in staat stellen zo optimaal mogelijk te functioneren.

Of het nu gaat om hulp in een gezinssituatie, extra ondersteuning voor een partner of zorg voor een ouder, Care2B regelt een mantelzorgverlener die uw personeelslid ontlast met de zorgtaken thuis. In overleg kijken we wat nodig is en hoe vaak.

Facturering

Door het inschakelen van Care2B hoeft u zelf nagenoeg niets te regelen. De professionals van Care2B onderhouden het contact met uw medewerker, regelen de juiste Mantelzorgkracht en zorgen voor de juiste financiële afhandelingen door middel van ons geheel geautomatiseerde urenregistratiesysteem. Maandelijks ontvangt u van Care2B een factuur met daarin de specificaties met betrekking tot het aantal uur inzet van onze Mantelzorgkracht welke automatisch geïncasseerd zal worden.

Aanvragen

Administratie & facturering

Door het inschakelen van Care2B nemen wij uw medewerker alle administratieve zaken uit handen. Wij regelen dat uw medewerker snel de hulp krijgt die nodig is. De werkgever ontvangt maandelijks een factuur inclusief 21% btw.

Kwaliteit, snelheid en betrouwbaarheid zijn de speerpunten van Care2B. Een aanvraag bij Care2B wordt snel opgepakt. Binnen enkele dagen is de hulp geregeld.

Aanvragen

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de dienstverlening van Care2B.

Contact